LTO3 – een natuurlijke en veilige keuze!
Aandachtstekort, hyperactiviteit, concentratiegebrek, stress, overbelasting, angsten, nervositeit, slechte nachtrust, rusteloosheid, spanningen.

LTO3 is een 100% natuurlijk product afkomstig uit Canada dat inmiddels, niet alleen in Canada, maar ook in Europa, door vele mensen met uiteenlopende klachten wordt gebruikt. Welke klachten dit zijn mogen wij helaas niet meer uitgebreid benoemen. Wat wel blijkt is dat het veelal mensen zijn met ADD, ADHD en gerelateerde klachten die dit product kopen.

De 3 ingrediënten in LTO3 zijn L-Theanine, Viskuit en Blauwe Glidkruid. Deze ingrediënten samen in de juiste dosering zorgen voor een synergetisch effect, wat betekent dat zij elkaars werking versterken.

Steeds meer mensen geven aan veel baat te hebben bij LTO3. 

 

Essentiële kenmerken van LTO3
Wanneer u LTO3 gebruikt ontspant uw lichaam zich, terwijl u helder en alert blijft. Het primaire effect van LTO3 is de verbetering van het concentratievermogen, zowel bij volwassen als bij kinderen. Ook toegenomen rust, ontspanning, stressbestendigheid, stemmingsverbetering en een betere nachtrust behoren tot de effecten.
Vaak is de werking van LTO3 al de eerste dag merkbaar, maar dit kan ook enkele weken duren. In zeldzame gevallen kunnen er 6-8 weken verstrijken voordat de werking intreedt. Pas na 2 maanden kunnen er conclusies worden getrokken over de werking van LTO3 en de beste dosering. In minder dan 10% van de gevallen heeft LTO3 geen enkel effect.
LTO3 begint binnen 40 minuten na inname te werken. De werkingsduur is 8-12 uur.
LTO3 is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar oud.
Er zijn geen contra-indicaties, bijwerkingen of gevallen van overdosering. Goed te combineren met medicatie.
De bestanddelen van LTO3 zijn L-Theanine, visolie en Blauwe Glidkruid.

Claudia en LTO3

Sinds 2016 ben ik gestart met LTO3 te gaan verdelen. Ik heb dit eerst zelf gestart bij mijn zoon naar aanleiding van een diagnose van autisme (met ook ADHD-kenmerken). De situatie was bijzonder moeilijk omdat hij telke male agressief reageerde. Met deze medicatie is hij veel rustiger. Het is wel wennen om 'suikervrij' te gaan eten maar na een 6-tal maanden lukt het ons wel. 

Meer info via volgende website: 

http://www.addkenmerken.net/lto3/ het positieve ADD, ADHD en HSP platform voor informatie, inspiratie en vele tips en adviezen!

http://www.lto3.org/ www.lto3.nl is een op zich zelf staande website om u te informeren over dit natuurlijke supplement. Wij zijn geen distributeur van lto3 en werken onafhankelijk.