Sinds 2011 volg ik een opleiding bij CVO
Momenteel heb ik reeds een diploma van make-up en manicure. 
Sinds september 2013 ben ik gestart met pedicure-opleiding. Deze opleiding duurt 2 jaar met een extra jaar voor verbandtechnieken. 

Voor een make-up of manicure vraag ik hetzelfde als voor een voetverzorging nl. 16Euro. Als welkomstgeschenk ontvangt u een een kortingsbon van 10Euro bij uw volgende bestelling van LR-producten.

Bij de voetverzorging hoort standaard een massage. Wilt u de handen en/of voeten extra verwennen dan kan dat via een parraffinebad voor 10 euro extra. 

Daarnaast kunt u ook de voetjes laten verwennen met een aloë vera wellness. Dit omvat voetbad, scrub, massage en parraffinebad samen voor de prijs van 30 Euro. Ontspan in een rustige sfeer en geniet van deze wellness voor de voeten!

Volgend jaar is er ook mogelijkheid om een voetreflexologietherapie of reflexzonetherapie te volgen. Voor info omtrent een dergelijke therapie kunt hier terecht. 

Naast verzorging kunt u ook steeds terecht bij mij voor advies omtrent producten of eerste lijnshulp in het kader van schimmelnagels, ingegroeide nagels, ...

Voor meer info omtrent de LR-producten kunt u ook terecht op mijn webshop.

Daarnaast geef ik ook demonstraties over de LR-producten alwaar u met het gamma van LR health & beauty systems kunt kennismaken.